VOPSELE - TENCUIELI - LACURI - PATINE - VOPSELE DECORATIVE

Am deschis unitatea de productie vopsele si tencuieli  MUR !
Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare si comenzi.
Tel. 0742 054 788

  Exclusiv in Romania produse de calitate superioara de la cei mai renumiti producatori din Europa.

  Produsele noastre sunt un etalon al calitatii la nivel mondial iar experienta si profesionalismul Hauser ne ajuta sa gasim solutiile optime, dedicate spatiilor dumneavoastra.

  Am creat parteneriate solide cu cei mai mari producatori din Europa pentru a putea oferi  pietei din Romania cel mai bun raport calitate-pret pe tipurile de produse aflate in oferta noastra.

  In urma unei investitii proprii, 100% romanesti, am deschis o unitate de productie vopsele, lacuri si tencuieli in Ploiesti.
Manufactura, cu o capacitate de 2500 de tone pe an, se realizeaza cu o linie Comec Italia, utilizand cele mai noi si de calitate materii prime din Europa.
Sub brandul MUR Color producem vopsele superlavabile de interior si exterior, vopsele transpirabile, tencuieli decorative din granule de marmura naturala, grunduri si amorse, lacuri colorate profesionale pentru lemn, patine pentru metal, precum si vopsele decorative de interior.
Toate gamele de produse sunt de calitate premium, cu care dorim sa crestem sintagma  "Produse de calitate romaneasca – Produse in Romania pentru romani’’.
Va rugam sa vizitati www.murcolor.ro pentru detalii si informatii suplimentare.


                Manufactura de vopsea
 
                                                               

Lucreaza cu noi!

Te invitam sa lucrezi cu profesionistii si nu vei regreta. Fii colaboratorul nostru si vei avea multe avantaje!

Contacteaza-ne!