CORPURI DE ILUMINAT - IDEAL LUX ITALIA

Corpurile de iluminat de la Ideal Lux Italia au probabil cel mai bun raport calitate-pret existent pe piata de profil a corpurilor de iluminat.
Un parteneriat inceput in 2014, a facut inca de la inceput din Hauser Group unul dintre cei mai importanti parteneri din Romania ai producatorului Ideal Lux Italia.

Clasic sau modern, rustic sau provance, stilul tau se afla cu siguranta in catalogul Ideal Lux.

Brandul Ideal Lux este importat si distribuit in Romania de Hauser.

Corpuri-Iluminat-Ideallux_ARTU'.jpgCorpuri-Iluminat-Ideallux_AUDI_77.jpgCorpuri-Iluminat-Ideallux_BASKET.jpgCorpuri-Iluminat-Ideallux_COCKTAIL.jpgCorpuri-Iluminat-Ideallux_CORALLO.jpgCorpuri-Iluminat-Ideallux_LAVANDA.jpgCorpuri-Iluminat-Ideallux_MINIMAL.jpgCorpuri-Iluminat-Ideallux_OPERA.jpgCorpuri-Iluminat-Ideallux_PANTHEON.jpgCorpuri-Iluminat-Ideallux_PAVONE.jpgCorpuri-Iluminat-Ideallux_PETER.jpgCorpuri-Iluminat-Ideallux_RIALTO.jpg


CORPURI DE ILUMINAT DE LUX – PRECIOSA CEHIA

Putem incepe cu o pauza…………
Liderul mondial in productia de corpuri de iluminat de lux cu cristale este prezent in portofoliul Hauser prin Preciosa Lustry. Corpuri de iluminat de lux placate cu aur sau cu cele mai pure cristale executate manual sunt ceea ce fac din Preciosa liderul mondial pe segmental iluminatului de lux.
Doriti un proiect propriu, exclusiv, produs doar pentru dumneavoastra – cu Preciosa putem realiza orice proiect.
Nu trebuie decat sa ne contactati folosind formularul de contact sau prin email la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

Corpuri_Iluminat_Preciosa_1.jpgCorpuri_Iluminat_Preciosa_2.jpgCorpuri_Iluminat_Preciosa_3.jpgCorpuri_Iluminat_Preciosa_4.jpgCorpuri_Iluminat_Preciosa_5.jpgCorpuri_Iluminat_Preciosa_6.jpg

CORPURI DE ILUMINAT – PAUL NEUHAUS GERMANIA

 Paul Neuhaus este brandul propriu Hauser in calitate de reprezentant exclusiv in Romania a acestui brand german.
De peste 60 de ani in nordul Germaniei se produc corpuri de iluminat modern in fabrica Paul Neuhaus.
Un raport calitate-pret excelent, servicii in detaliu si o garantie care acopera intreg produsul in cazul unor defecte, fac din Paul Neuhaus un lider pe segmentul corpurilor de iluminat la nivel mondial.

Brandul Paul Neuhaus este importat si distribuit exclusiv in Romania de Hauser.

CORPURI DE ILUMINAT – LEUCHTENDIREKT GERMANIA

Gama noastra de corpuri de iluminat este completata cu producatorul german LeuchtenDirekt, parte a grupului Paul Neuhaus, care produce corpuri de iluminat din gama economica. De la panouri cu LED si pana la iluminat decorativ de exterior, veti gasi solutii optime pentru bugete reduse.      

LeuchtenDirekt este importat si distribuit exclusiv in Romania de Hauser.

SOLUTII COMPLETE CRISTALE - SCHOLER CRYSTAL AUSTRIA

Liderul mondial in componente de crystal pentru solutii de iluminat sau decorative Scholer Crystal din Austria face parte din portofoliul Hauser care este reprezentantul pentru Romania.

Sunteti in cautarea unor solutii personalizate, doriti o amenajare de lux cu perdele de cristale Swarovski sau poate cautati anumite decoruri pentru baia dumneavoastra din cristale Ashford ? Ati ajuns la singurul furnizor din Romania care va poate realiza visele.

Produsele Scholer Crystal sunt importate si distribuite exclusiv in Romania de Hauser.

Lucreaza cu noi!

Te invitam sa lucrezi cu profesionistii si nu vei regreta. Fii colaboratorul nostru si vei avea multe avantaje!

Contacteaza-ne!